Ndihmë


Sa i sigurt eshte emarket.al?

Ne garantojme nivelin maksimal te sigurise per cdo blerje. Duke qene se kemi nje vendndodhje fizike dhe jemi biznes I rregjistruar ne QKR, kjo nenkupton qe veprimtaria tregtuese rregullohet ne baze te legjislacionit shqiptar per ushtrimin  e aktivitetit tregtar. Cdo shkelje e cilado pale te cilet perfshihen ne marredhenien shites-bleres pjese e emarket.al ka pasoja juridike dhe ekonomike.

Si te krijoj nje llogari ne emarket.al?

Krijimi i nje llogarie eshte hapi i pare per te gjithe perdoruesit qe duan te perdorin emarket.al per te bere blerjet e tyre online. Te krijosh nje llogari eshte shume e thjeshte, mjafton te klikoni tek Regjistrohu ne krye te faqes dhe me pas plotesoni formen me te dhenat tuaja personale dhe ne fund klikoni butonin Regjistrohu. Ju mund te kaloni produkte ne shporten tuaj dhe sa here te hyni ne llogarine tuaj ne emarket.al ato do te jene aty derisa ju te vendosni t'i ndryshoni apo t'i blini ato.

Cfare te bej nese kam harruar fjalekalimin?

Klikoni HYR ne krye te faqes dhe ne fund te formes zgjidhni Harruat Fjalekalimin? Vendosni emrin e llogarise tuaj dhe klikoni butonin Vazhdo. Menjehere do te shfaqet nje mesazh "Your password has been sent to you." Hapni email tuaj dhe aty do te gjeni fjalekalimin e ri qe sistemi ju ka derguar, ndiqni udhezimet e email per te aksesuar me pas llogarine tuaj ne emarket .al dhe per te perditesuar aty te dhenat e llogarise.

Si duhet te veproj kur produkti eshte i ndryshem nga ai qe kam porositur apo eshte i demtuar?

Nese ne perfundim te procesit te transportit porosia e derguar nuk eshte ajo qe eshte porositur ne site, eshte demtuar gjate transportit, apo nuk i permbush standartet e treguara ne portal, ju mund te telefononi ne numrin tone 0697077180 dhe nje nga operatoret tane do ju ndihmoje per te zgjidhur problemin qe ju keni.

Si mund te kontaktoj me emarket.al?

emarket.al mund ta kontaktoni me ane te:

  • E-Mail:   [email protected]
  • Chat: Duke klikuar ne ikonen perkatese ne faqe ne orarin 9:00-21:00
  • Cel: 0697077180
  • Ne adresen: Rr. “Myslym Keta godina me nr 33,perballe komisariatit nr 4, Tiranë


Ne raste paqartesie dhe nevoje per informacione sqaruese ju mund te na kontaktoni ne nje nga format e komunikimit  me email ose numer telefoni dhe ne do ju pergjigjemi kerkesave tuaja.