Fruta dhe perime

Nektarine Me Kg

179 Lek

Avokado Me Kg

599 Lek

Qitro Me Kg

249 Lek

Ananas

279 Lek

Ftoj Me Kg

299 Lek

Kivi Me Kg

180 Lek

Shegë Me Kg

250 Lek

Lule Laker ME KG

319 Lek

Brokoli Me Kg

349 Lek

Presh Me Kg

85 Lek

Spinaq Me Kg

239 Lek

Nen-Kategori