Mbrojtja e te dhenave


Percaktimi i kushteve te konfidencialitetit ka per qellim te siguroje klientet tane qe te gjitha te dhenat qe ne disponojme rreth tyre jane te fshehta dhe nuk mund te perdoren jashte kesaj faqeje. Ne e dime qe te dhenat tuaja jane te rendesishme dhe e vleresojme besimin tuaj. Marrim pergjegjesi te plote per perdorimin e tyre ne menyren me diskrete dhe etike te mundshme. Ky dokument pershkruan se si keto te dhena do/mund te perdoren si dhe pergjithesisht politikat tona te konfidencialitetit.

Kompania jone ndermerr ne menyre te vazhdueshme masa kontrolluese nepermjet programeve te specializuar per te garantuar sigurine e kesaj faqeje.

Te gjitha te dhenat qe ne disponojme per ju jane teresisht te fshehta dhe jane te ndaluara per perdorim te jashtem. Asnjehere nuk do lejohet qe keto te dhena te dalin jashte kompanise tone dhe tu serviren personave te trete. Ne i perdorim te dhenat tuaja vetem per procesin e blerjes dhe dergeses se produktit. Nese ju regjistroheni ne faqen tone dhe beni nje blerje ju automatikisht pranoni te gjitha kushtet tona te garancise, transportit dhe produktit, dhe te dhenat tuaja do perdoren vetem per te realizuar permbushjen ne menyren me te mire te kerkeses tuaj per te blere produktin.

1. Te dhenat qe ne marim

 Ne mbledhim vetem te dhenat qe jane te nevojshme per perfundimin e proceseve te blerjes dhe i perdorim ato vetem ne rastet kur ju me deshire kryeni nje porosi tek faqja jone, ku kjo e fundit realizohet kur ju jeni  anetaresuar tek faqia jone. *Te dhenat tuaja personale dhe kontaktet kerkohen per te krijuar nje llogari tuajen ne kete faqe, pra per te personalizuar procesin e blerjes  dhe transportit te produkteve te shtuara ne shporten tuaj .

Keto te dhena  perfshijne : Emer, Mbiemer, Email, Nr. Telefoni dhe Adrese vendbanimi. 

2. Newsletter (e-mail informues)

Nese ju deshironi ne mund tju dergojme nje e-mail informues (newsletter) per te gjitha ofertat dhe te rejat e faqes, produktet e reja dhe ato qe jane ne promocion.Kjo realizohet qe ju te jeni te perditesuar me informacionin e fundit dhe keshtu  te perfitoni  nga ofertat Mjafton qe ju te zgjidhni ne kutizen e vogel kur te beni regjistrimin ne faqen tone dhe ne do ju informojme periodikisht per te gjitha te rejat dhe ofertat e faqes ne kohe reale.

3. Kontakti

Gjithashtu kur ju  na kontaktoni me email  ose ndonje forme tjeter kontakti , informacioni qe na siguroni ( adresa e emailit, emri juaj ose  numri i telefonit )  do te ruhen vetem per t’iu kthyer pergjigje dhe per asnje veprim tjeter. 

4. Fshirja e te dhenave

Ne momentin qe ju vendosni te mos jeni me pjese e faqes sone dhe njekohesisht anetar  i  emarket.al dhe deshironi te fshini te dhenat e siperpermedura  nga arkivat tone, ju mund te na kontaktoni per te realizuar kete proces. Gjithashtu ju keni mundësine t’i ndryshoni te dhenat tuaja ne cfaredo moment qe ju keni deshire.

5. Shperndarja e Informacioneve

Ne kujdesemi per informacionet tuaja personale dhe nuk kemi dhe nuk do te kemi ndonjehere qellim te perfitojme duke i shitur apo shkembyer keto informacione me te trete. Të vetmet raste ku informacionet tuaja mund te shperndahen ose tu jepet akses paleve te treta, pershkruhen me poshte:

  • Sherbimet nga pale te treta - Ne punojme me kompani  furnizuese, logjistike, sherbimi etj,  pjese e emarket.al dhe individe per te kryer procese te ndryshme  ne sherbimin tuaj. Kjo perfshin sektore te ndryshem si:  shikimin e porosive,pergatitjen e tyre, paketimin dhe dergimin me poste. Marredhenia kontraktuale me keto kompani apo individe i lejon te shohin te dhenat tuaja sit e dhena formale , por ne asnje menyre ti perdorin ato per qellime te tjera.
  • Abuzimet  - Nese zbulojme abuzime si: perdorimi i pa-autorizuar i nje karte krediti apo marrjen e informacioneve personale te anetareve te tjere, do te punojme ngushte me banken, forcat e rendit, prokurorine dhe cdo insitucion tjeter pergjegjes per zgjidhjen e problemeve te kesaj natyre dhe sigurisht per te gjetur autorin. Ne raste te tilla, krahas te dhenave personale te autorit, mund te na duhet te japim per dobi  dhe zgjidhje te situates edhe te dhenat personale te personave te tjere potencialisht te prekur. Keto te dhena do te perdoren vetem per hetim dhe per asnje qellim tjeter.

Politikat e fshehtesise dhe konfidencialitetit ne praktike jane ato te shfaqura ne kete faqe. Ato jane plotesisht te disponueshme per tu lexuar nga ju. Ne rezervojme te drejten te bejme ndryshime ne kete dokument pa pasur pergjegjesine per t'ju lajmeruar, pasi cdo ndryshim i bere ne kete faqe do jete lehtesisht i lexueshem nga ju. Ju mund te njoftoheni nga ne vetem ne rastet kur ndryshimet e bera jane te shumta, te rendesishme dhe prekin procesin e blerje-shitjes  apo perfocojne sigurine tuaj.