Rreth Nesh


Emarket.al është një platformë online në të cilën tregtohen një shumëllojshmëri produktesh ushqimore dhe joushqimore të firmave/kompanive të ndryshme. Emarket .al ju kushton vemendje  te madhe te gjitha nevojave te konsumatoreve, te mbeshtetur nga prania e nje ekipi te perbere nga specialiste tek te cilet mund te mbeshteteni ne cdo kohe dhe mund te rekomandojne zgjedhjen e produkteve me te pershtatshme per nevojat e konsumatoreve. Metodat e pageses jane ne kohe reale dhe shume te sigurta. Po ashtu , vete ekipi yne informohet vazhdimisht per risite ne produkte ne vendet me te zhvilluara duke i sjelle ato ne shqiperi per te mundesuar qe ato te jene ne doren e cdo klienti shqiptar dhe per te permiresuar  cilesine e jeteses se tyre.

Qëllimi ynë është të sjellim sa më pranë njëri tjetrit në një treg të përbashkët të pasqyruar nëpërmjet internetit, konsumatorët e të gjitha niveleve si dhe shitesit e ndryshëm që operojnë në tregun Shqiptar. 

Ne udhëhiqemi nga parimi për t’i ofruar klientëve tanë një gamë cilësore  produktesh dhe shërbimi shumë të mirë.Në përpjekje për të studiuar preferencat dhe shijet e konsumatorëve , emarket.al ka punuar që produktet që ofrohen në portal të zgjidhen me saktësi nga kompanitë më të mira në treg. 

“Vizioni ynë” 

“Të jemi platforma më popullore ne Shqiperi për shitjen e produkteve të sigurta  online.” 

Pse duhet të bëheni pjesë e emarket.al? 

• Tejkaloni limitet gjeografike
Blini në mënyrë të zgjuar pa shpenzuar kohë dhe mund duke kërkuar dyqane të ndryshme fizike për të blerë produkte të ndryshme ato vijnë të kategorizuara  në një vend të vetëm, në Emarket.al. Shijoni shfletimin e qindra produkteve dhe zgjidhni ato që pëlqeni më shumë në mënyrën më të përshtatshme.

• Bëni revolucion në  blerje 
Duke u bërë pjesë e emarket.al ju keni mundësi të zgjeroni hapësirat tuaja të blerjes. Duke kuptuar rëndësinë e shumëllojshmërisë së zgjedhjes në ditët e sotme mbetet një cështje e vogël kohe për të rritur gamën e produkteve më të mira dhe më cilësore të tregut aktual.

• Informacion i detajuar mbi produktet
Ju keni mundësi të mësoni disa  informacione shtesë të produktit që reklamohet në faqe. Nëse keni pyetje të tjera rreth produktit, ne jemi të disponueshëm për t’iu gjendur pranë me përgjigjet e duhura.

• Gjendemi pranë jush 24 orë në 7 ditë të javës
Duke qenë se nevojat për produkte të ndryshme janë të papërcaktueshme ne kohë nëpërmjet emarket.al, ju keni mundësinë të bëni blerje gjatë gjithë kohës për t’I përmbushur këto nevoja.Ne ju garantojmë cilësi dhe siguri në të gjitha hapat dhe proçeset e blerjeve qe ju do të bëni, duke ju garantuar seriozitetin maksimal qe na karakterizon. Cilësia në shërbim dhe serioziteti ynë ndaj jush dhe çdo vizitori të faqes është i padiskutueshëm.