Lodra dhe për djem dhe vajza.

Globo Loje Bingo Ne Kuti 26 X 30 X 5,5cm, 36m+

765 Lek 900 Lek
Kurseni 15% 765L

Globo Kitare Druri Me 4 Tela, 53 Cm

2380 Lek 2800 Lek
Kurseni 15% 2,380L

Globo Harmonike Druri Me 32 Vrima (2x16), Bls,36M+

680 Lek 800 Lek
Kurseni 15% 680L

Dks Set Veglash Luna Valixhe Me Rrota 23x12x35cm 10 Cope

1105 Lek 1300 Lek
Kurseni 15% 1,105L

Dks Set Doktori Luna Valixhe Me Rrota 25.5x16x22cm,34 Cope

1020 Lek 1200 Lek
Kurseni 15% 1,020L

Globo Cante Plastike Me Fruta Dhe Perime, 18 Cope,36M+

697 Lek 820 Lek
Kurseni 15% 697L

Globo Set Veglash (26 Cope),36M+

680 Lek 800 Lek
Kurseni 15% 680L

Globo Set Veglash, Valixhe Me Rrota,36M+

1487.5 Lek 1750 Lek
Kurseni 15% 1,488L

Globo Karroce Marketi Bosh, Bls,36M+

595 Lek 700 Lek
Kurseni 15% 595L

Globo Set Fruta/perime Blister,36M+

374 Lek 440 Lek
Kurseni 15% 374L

Globo Set Doktori Valixhe Me 13 Pjese, 36M+

697 Lek 820 Lek
Kurseni 15% 697L

Globo Set Doktori Me Aksesore E Cante Plastike, 36M+

2040 Lek 2400 Lek
Kurseni 15% 2,040L

Globo Set Doktori 8 Cope, Cante Plastike, 36M+

442 Lek 520 Lek
Kurseni 15% 442L

Globo Peshore Druri Me Torta,36M+

1700 Lek 2000 Lek
Kurseni 15% 1,700L

Globo Karroce Marketi Me Aksesore,24M+

2295 Lek 2700 Lek
Kurseni 15% 2,295L