Si të blejme ne emarket.al


Blerja ne emarket.al eshte dizenjuar te jete e lehte dhe shume praktike, ne menyre qe te ndiheni komod nderkohe qe permbushni nevojat tuaja. Hapat qe duhet te ndiqni per te perfituar produktet jane te listuara me poshte.

  1. Zgjidhni departamenitn kryesor  në menu-në  ne krye te faqes. Në kete moment do ju listohen prduktet qe I perkasin departamentit dhe anash te listuara kategorite brenda departamentit, per t’iu lehtesuar procesi e gjetjes se produktit qe kerkoni . (P.sh: Departamenti I Lengjeve/ Departamenti I ushqimeve te shportes/ departamenti I ushqimeve te parapergatitura etj)
  2. Zgjidhni kategorinë. Në seksionin në të majtë të faqes klikoni tek njëri nga elementet e listës p.sh Nëse në menu-në kryesore keni zgjedhur departamentin LENGJE  mund të zgjidhni  nje nder kategoritë Lengje Frutash, Pije Freskuese, Pije Energjike, Pije Alkoolike, Birra , Vera,ose Ujra. Ju mund te zgjidhni një kategori nga lista e kategorive që do të shfaqen poshtë kategorisë së zgjedhur, ose t'i filtroni artikujt sipas intervaleve të çmimeve që shfaqen në fund të seksionit 'Shfleto Kategoritë' dhe sipas markave nëse ju po kërkoni për një markë të caktuar.
  3. Zgjidhni porduktin që ju interesojnë dhe vetëm me një klik ju do të keni mundësi të mësoni më shumë rreth tyre. Shikoni foto të produkteve duke i zmadhuar ato, detaje të tjera specifike, vlefshmërinë, llojet e ngjashme, perberjen, vlerat ushqyese dhe çmimet rreth atij produkti.
  4. Zgjidheni produktin duke e shtuar atë në shportën tuaj të blerjeve virtuale "SHTO NË SHPORTË". Më pas ju mund të vazhdoni të zgjidhni produkte të tjera, të vlerësoni ngarkesën apo të proçedoni me kryerjen e porosisë në 'VAZHDO ME POROSINË'.
  5. Nëse do të vazhdoni me pagesën ju duhet të logoheni me llogarinë në emarket.al nëse e keni një të tillë, në të kundërt mund të klikoni butonin 'SHIKO SHPORTEN' në të djathtën tuaj. Më pas plotësoni të dhënat tuaja të nevojshme që porosia të konfirmohet dhe të dërgohet në vendndodhjen tuaj.
  6. Mjafton të plotësoni te dhënat, të lini shënimet tuaja për porosinë (nëse keni) dhe në fund klikoni 'KRYEJ POROSINË'.
  7. Ju do të njoftoheni me një email për pranimin e porosisë nga emarket.al.
  8. Per të modifikuar llogarinë apo për të ndjekur gjendjen e porosive/kthimeve tuaja klikoni tek Llogaria Ime në krye të faqes dhe që aty më pas mund të zgjidhni opsionet e shumta për mirëmbajtjen e llogarisë.