Termat dhe kushtet


E drejta e autorit

E gjithe permbajtja e faqes, dizenjot, teksti, grafika, udhezimet, komentet, perzgjedhjet dhe rregullat jane eskluzive per kompanine tone dhe mbrohen nga ligjet nderkombetare te se drejtes se autorit. Leja ju eshte dhene per te pare, per te bere kopje elektronike dhe te printoni nje pjese te kesaj faqeje webi per qellimin e vetem te perdorimit si nje burim per blerje. Çdo perdorim tjeter i materialeve në kete faqe webi, duke perfshire edhe riprodhimin per qellime te tjera si nga ato që permendem me lart, modifikimi, shperndarja ose ribotimi, pa lejen paraprake me shkrim të kompanise eshte i ndaluar rreptesisht dhe denohet me ligj.

Mbrojtja me Ligj dhe detyrimet tona.

Ne jemi nje subjekt i rregjistruar ne institucionin e QKR te Republikes se Shqiperise dhe gezojme te gjitha te drejtat e autorit në baze te ligjit Shqiptar per faqen online dhe cfare eshte e publikuar aty. Gjithashtu ne paguajme te gjitha detyrimet tona ndaj shtetit dhe institucioneve te percaktuara me ligj ne Republiken e Shqiperise, keshtu qe serioziteti dhe profesionalizmi jone nuk limitohet vetem në faqen e internetit por edhe ne rregullat e bisnezeve ne Shqiperi.

Kushtet 

Ne kemi detyrim ndaj jush vetem per ceshtjet qe ne specifikojme ne faqen tone dhe me kushtet qe ne japim. Keto kushte mund te ndryshojne me kalimin e kohes por asnjëherë nuk do te fshihen dhe manipulohen. Ju do keni gjithmone akses per tu informuar mbi te rejat e faqes tone.

Detyrimet

Ju me regjistrimin dhe me antaresimin ne kete faqe nenkuptoni qe jeni dakort me kushtet tona dhe jeni dakort me to ne momentin qe beni nje blerje.I gjithe procesi I blerjes realizohet ne baze te deshires dhe vullnetit tuaj , por njekohesisht nenkupton pergjegjesi per veprimet e ndermarra.  Ne gjithashtu jemi të detyruar te respektojme dhe t'i permbahemi cdo premtimi dhe sherbimi qe publikojme në faqen tone emarket.al.

Kushtet dhe tarifat e transportit

Pervec te drejtes se autorit , ju pranoni edhe Kushtet dhe tarifat e Transportit, te cilat jane te publikuara ne faqen tone dhe ju jepen ne momentin qe konfirmoni blerjet. Ju keni mundesine qe ta zgjidhni produktet dhe ne do ju ofrojme  sherbimin e transportit dhe tarifat perkatese ne cdo rast konfirmimi nga ana juaj.

Te drejtat tona

Ne rezervojme te drejten per te ndryshuar produktet, ofertat, cmimet e produkteve, ndryshime keto per te cilat ju do keni mundesi te informoheni sa here te hyni ne faqen tone. Ne rezervojme te drejten per te ndryshuar kushtet e transportit, por ju do te jeni gjithmone ne akses te ketyre ndryshimeve. Ne rezervojme te drejten per te ndryshuar kushtet e perdorimit dhe garancite perkatese, ndryshime keto qe ju do mund ti shikoni sa here qe hyni ne faqe, nen komanden “Termat dhe Kushtet”.


Per cdo problem te mundshem ose paqartesi jeni te lutur te na kontaktoni me menyrat e kontaktit qe gjeni ne faqe.