Mënyrat e pagesës


Metodat e pagesës:

Kemi menduar të ofrojmë disa forma te pagesës, ne menyre qe t'ju sherbejme sa me mire: 

1- Pagesa  me para ne dorë.
Pagesa i dorëzohet kurierit ne momentin e dorëzimit te mallit. 

2- Transferta Bankare
Nese doni te bëni pagesën nepermjet llogarisë bankare, atëhere ne fund te porosisë tek komenti shkruani qe doni te paguani me transfet bankare. Llogaritë janë nga Banka Kombetare Tregtare (BKT) dhe Procredit Bank. Janë të regjistruara në emër të Big Rruga Ura SHPK. Pagesa e depozituar në këto llogari është e sigurt dhe ju keni të drejtën ta merni mbrapshtë nese nuk plotësojmë kushtet dhe premtimet që ju japim.
BKT: IBAN: AL3220511715850648CLPRCLALLB
PCB: IBAN: AL15209110810000109417230001

3- Transferta "cash"
Ne transferta "cash" janë me ane te Western Union. Nese doni te bëni pagesën nepermjet Western Union, atëhere ne fund te porosisë tek komenti shkruani qe doni te paguani me Western Union dhe nje person nga financa e kompanisë do ju kontaktoj t'ju japi te dhënat ku do i kaloni paratë. 

4- Pagesë me kartene debitit  ose kreditit.
Në fund te porosisë nëse zgjidhni pagesën me kartë do ju dali platforma ku do vini të dhënat e kartës tuaj. Pagesa e depozituar është e sigurt dhe ju keni të drejtën ta merni mbrapshtë nese nuk plotësojmë kushtet dhe premtimet që ju japim.