Lodra

X-treme Tank Spray

153 Lek 180 Lek
Kurseni 15% 153L

Globo Loje Familjare Fjalekryq 100 Shkronja, 6+

935 Lek 1100 Lek
Kurseni 15% 935L

Globo Loje Kodi Enigma 26 X 30 X 5,5cm, 4A+

765 Lek 900 Lek
Kurseni 15% 765L

Globo Loje Bingo Ne Kuti 26 X 30 X 5,5cm, 36m+

765 Lek 900 Lek
Kurseni 15% 765L

Globo Loje Shahu 42,5 X 9,5 X 9,5cm, 4A+

680 Lek 800 Lek
Kurseni 15% 680L

Globo Kitare Druri Me 4 Tela, 53 Cm

2380 Lek 2800 Lek
Kurseni 15% 2,380L

Globo Harmonike Druri Me 32 Vrima (2x16), Bls,36M+

680 Lek 800 Lek
Kurseni 15% 680L

Dks Set Bukurie Me Kukull Bjonde Per Stilim 32x12x25cm Luna

1020 Lek 1200 Lek
Kurseni 15% 1,020L

Dks Valixhe Tualetesh Me Rrota 23x12x35, 10 Cope

1105 Lek 1300 Lek
Kurseni 15% 1,105L

Globo Cante Kozmetike Dhe Manikyre 5A+

1700 Lek 2000 Lek
Kurseni 15% 1,700L

Globo Set Tualeti Cup Cake 2 Ndarje 5A+

697 Lek 820 Lek
Kurseni 15% 697L

Globo Set Tualeti Zemer 5A+

552.5 Lek 650 Lek
Kurseni 15% 553L

Dks Set Zbukurimi Luna Valixhe 22.5x8x24.5cm, 19 Cope

850 Lek 1000 Lek
Kurseni 15% 850L

Dks Set Embelsirash Luna Valixhe 22.5x8x24.5cm, 39 Cope

850 Lek 1000 Lek
Kurseni 15% 850L