Barilla Farfalle 500 Gr


Makaronat Barilla Farfalle jane te pergatitura me perberes jo OMGJ( organizma te modifikuara gjenetikisht).Barilla Farfalle jane perfekte per tu shoqeruar me salca me perime ose me baze peshku, me salce me baze produkte qumeshti apo ne sallatat me pasta.Perberesit: grure semola, miell gruri i bute , vitamina/minerale: vitamina B3, hekur, vitamine B1, vitamine B2, acid folik. Te pershtatshme per personat vegjetarian dhe atyre alergjik ndaj: laktozes, peshkut dhe kikirikut. Kane nje indeks te ulet te Glicemines duke iu dhene ndjesine e ngopjes per nje kohe te gjate. Jane gjithashtu nje burim i pasur energjie.
  • Kategoria: Makarona
  • Disponueshmeria: Ka Gjendje

Llojet:


Cmimi: 109 Lek


Data e parashikuar e dorezimit te porosise tuaj eshte 13.07.2020.