Barilla Ditali Lisci Gr 500


Makaronat Barilla Ditali Lisci n.45 jane mjaft te perhapura ne pergatitjen e supave dhe sallatave te thjeshta me pasta. Forma e tyre eshte e pershtatshme per loje te ndryshme salcash : si salce domate, salce me vaj ulliri, perime , mish ose kerpudha..Perberesit: grure semola, miell gruri i bute , vitamina/minerale: vitamina B3, hekur, vitamine B1, vitamine B2, acid folik. Te pershtatshme per personat vegjetarian dhe atyre alergjik ndaj: laktozes, peshkut dhe kikirikut. Kane nje indeks te ulet te Glicemines duke iu dhene ndjesine e ngopjes per nje kohe te gjate. Jane gjithashtu nje burim i pasur energjie.
  • Kategoria: Makarona
  • Disponueshmeria: Ka Gjendje

Llojet:


Cmimi: 109 Lek


Data e parashikuar e dorezimit te porosise tuaj eshte 13.07.2020.