tahine greke ne kavanoz 300gr


Tahini është një salcë e trashë ngjitëse e bërë nga farat e susamit, me pak vaj të përzjerë për ta bërë atë konsistencën e duhur dhe zakonisht asgjë tjetër. Tahini është një farë pluhur farë susam, e ngjashme me gjalpë badiava në cilësi. Është një gjalpë i butë, me vaj dhe i butë i pasur me kalcium.
  • Kategoria: Konserva ushqimore
  • Disponueshmeria: Ka Gjendje

Cmimi: 480 Lek


Data e parashikuar e dorezimit te porosise tuaj eshte 21.04.2024.