hurma me kg


Cmimi I afishuar eshte per 1 kg ,por merni parasysh qe pesha mund te ndryshoj per disa gram me shume ose me pak ne varesi te madhesis se kokrave dhe si rrjedhoje do ndryshoj edhe vlera produktit .
  • Kategoria: FRUTA
  • Disponueshmeria: Ka Gjendje

Cmimi: 89 Lek


Data e parashikuar e dorezimit te porosise tuaj eshte 01.12.2020.

Produkte te ngjashme

product

hurma me kg

89 Lek
product

Qitro me Kg

249 Lek
product

Mango me kg

499 Lek